Rochie Happy Mom
Produse

Rochia Happy Mom

Rochia Happy Mom este o ținută pentru casă ce poate fi folosită înainte și după naștere, extrem de comodă, fiind realizată 100% din bumbac de cea mai bună calitate, material de designer, colorat si vesel ce face purtarea ei sa nu se simtă ca o așa zisă pijama ci ca o rochiță în care vă puteți petrece ziua ( și noaptea ).  De asemenea, rochia are capse ce fac alăptarea bebelușului mult mai ușoară.

Rochia Happy Mom este o ținută inspirată din îmbrăcămintea pe care o primesc gravidele în maternitate, dar care este mult mai chic, mai veselă și mai comodă.

Rochia se realizează pe comandă personalizată, putând alege culoarea și imprimeul materialului ( toate materialele se regăsesc pe www.fabrix.ro ), dar și masura.

Comanda unei rochii poate dura 5 zile lucrătoare, deoarece materialul trebuie comandat și apoi croit și cusut, o muncă migaloasă ținand cont ca nimic nu este industrial iar eu, Alina Happy Mom, fac totul singură, fiind o mamă care lucrează de acasă (“work at home mom”). Rabdarea vă va fi rasplatită cu o bavețică cadou pentru copilul vostru, realizată din același material ca și rochia ( sau din material ce va fi disponibil în momentul plasării comenzii) .

În plus, dacă vă place rochia Happy Mom, există opțiunea confecționării ei și fără capse.

În momentul în care plasați comanda veți fi contactată prin email sau telefonic pentru a stabili toate detaliile acesteia.

Visez la acest proiect de când am născut și am avut nevoie de un astfel de produs însă nu am gasit unul potrivit și, cumva, ideea a ramas în mintea mea, iar anul acesta a și prins viață.

Atelier Happy Mom îmi doresc să fie un loc în care viitoarele mame și actualele mame să îsi găsească haine frumoase, ușor de purtat, vesele. Momentan, “Rochia Happy Mom” este produsul principal al atelierului, însă în viitorul nu foarte îndepartat se vor regăsi și alte modele de haine pentru gravide si proaspete mame.

Atelier Happy Mom este locul unde mamele fericite își găsesc haine potrivite.

 

Rochie Happy MomRochie Happy Mom Rochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy MomRochie Happy Mom

Decor și aranjamente florale: Laura Bogdan – Root Design

Fotograf: Andreea Alexandroni

Ținute: Atelier Happy Mom

Cele două gravide care au putat primele rochii Happy Mom au fost Denisa (însărcinată în 39 de săptămâni ) și Adela ( însărcinată în 35 de săptămâni ).

Eu sunt Happy Mom Alina. Atelier Happy Mom îmi doresc să fie un loc în care viitoarele mame și actualele mame să își găsească haine frumoase, ușor de purtat, vesele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *